FOTO. Ziua Îndrăgostiţilor, celebrată la Liceul Teoretic Carei

O activitate educativă derulată azi la Liceul Teoretic Carei a fost sărbătorirea Valentine’s Day, o sărbătoare atât de populară în special în rândul adolescenților.
Pentru a puncta această zi dedicată iubirii, elevii claselor a XI-a A si XI-a C ale Liceul Teoretic Carei au derulat activități specifice , în speranța petrecerii unor momente plăcute în timpul pauzelor.
Valentine’s Day este în egală măsură una dintre cele mai celebrate, dar și cele mai îndelung discutate sărbători. Fie că sărbătorim de Valentine’s Day sau de tradiționalul Dragobete, orice zi este un bun prilej pentru a ne exprima iubirea sau aprecierea față de alte persoane sau față de lucruri din viețile noastre.
Vineri, 9 februarie 2024, clasele XI A și XI C au organizat și derulat sărbătorirea celebrei zile a îndrăgostiților, „Valentine’s Day”- ediția 2024, care a avut ca scop popularizarea sărbătorilor din spațiul anglo-saxon și dezvoltarea interesului elevilor.
Ziua a debutat cu distribuirea mesajelor, dedicațiilor muzicale, micilor cadouri strânse în prealabil în clasele destinate de către mesagerii lui Cupidon-activitate tradițională deja, agreată de comunitatea școlară.
La parterul liceului, organizatorii au a pregătit un colț Valentine, un photo corner original, cu un panou tematic, care reprezenta un autovehicul de epocă Volkswagen în fața căruia organizatorii au creat un atelier foto, în care doritorii au avut șansa de a se imortaliza. De asemenea au realizat un stand cu un tablou pe care doritorii s -au putut semna și care va fi expus în clasa a XI-a A.
Colțul tematic a avut un mare succes,a fost vizitat de mulți foști elevi, elevi din toate clasele și de cadre didactice simpatizante a acestei activități.
Activitătile au fost coordonate de Prof. Mențiu Gabriela, coordonator de proiecte si programe.