Elevi înghesuiți ca sardinele acasă la profesorul ce forţează părinții careieni să semneze cereri prin care aproape îl imploră să le mediteze copiii pe bani

Un părinte revoltat de gestul profesorului de matematică Traian Tămâian, de la Liceul Teoretic Carei, ce încearcă să fenteze legea care îi interzice să facă meditaţii contra cost cu elevii de la clasele la care predau, prin intermediul unor așa-zise declarații, a transmis portalului Opinie de Carei o imagine cum decurg aceste meditații.
În imaginea susprinsă la domiciliul profesorului de matematică Traian Tămâian, care predă la Liceul Teoretic Carei, se pot vedea zece elevi la o singură ședință, înghesuiți ca sardelele la mese aliniate în ceea ce pare a fi holul casei sale. Se vede clar că aici sunt amanejate cel puțin 12 locuri pentru elevi, probabil când seria e mai numeroasă.


Profesorul Traian Tămâian, îmbrăcat lejer într-un treining, le prezintă elevilor un exercițiu de trigonometrie.
Potrivit părinților revoltați, la fiecare serie de meditații participă cel puțin 9-10 elevi.


Reamintim că profesorul careian de matematică Traian Tămâian este acuzat de unii părinți încearcă să fenteze legea care îi interzice să facă meditaţii contra cost cu elevii de la clasele la care predau.
Ordinul a intrat în vigoare la data de 1 februarie. Profesorul în cauză a început să împartă elevilor săi un fel de cerere, spunându-le să le aducă în ziua următoare semnate de părinţi. Elevii care nu au venit cu ele semnate nu au fost primiţi la oră.
Prin aşa-zisul tipizat inventat de profesorul Tămâian, cică părinţii ar fi cei care îi solicită, ba chiar insistă, să facă în continuare meditaţii plătite cu copiii lor. Fraza de încheiere este de-a dreptul penibilă: „Insist deci foarte mult să îl acceptaţi şi pe copilul meu la ore particulare”.
Prezentăm o asemenea solicitare, transmisă portalului Opinie de Carei de câţiva părinţi revoltaţi pe felul în care profesorul de matematică Tămâian îi forţează să cotizeze în continuare la ore particulare, deşi legea interzice acest lucru.
Portalul Opinie de Carei a solicitat un punct de vedere profesorului Tămâian. Acesta a declarat că nu poate vorbi întrucât se află la volan, dar va reveni mai târziu. Vom publica punctul său de vedere imediat ce ni-l va comunica.