KARATE. Sportivii de la Sakura Carei au debutat în forță în noul an

CS Sakura Carei a intrat în noul an cu două evenimente importante care au stabilit tonul pentru un sezon plin de acțiune!
Sportiviii careieni au participat la Memorialul Michal Bozogan în Kosice, Slovacia.
A avut loc o luptă acerbă cu aproape 500 de sportivi din 46 de cluburi și 6 țări, toți concurând pentru a obtine un loc pe podiu.
Chiar dacă nu au reușit să obținem o medalie, sportivii careieni au demonstrat abilități remarcabile, obținând numeroase locuri 7 și 5:
– Tyukodi Cristina loc 5 kumite senioare.
– Marcovici Cristina loc 5 kumite junioare.
– Petras Adelin loc 7 kumite juniori.
– Hevele Botond loc 7 kumite minicadeti, loc 7 kumite cadeti.
Cei mai tineri concurenti Süveg Milán si Vajda Kimberli deși au luptat excelent, nu au reușit să se califice în primii 8 pe categorie.
Süveg Lénárd și Keserű Mercedes au participat la stagiul de Karate Shotokan Liga în Eger, Ungaria, organizat de Shihan Juhász Ferenc, președintele federației europene SKDUN.
Invitatul special Shihan Aurel Patru, președintele federației mondiale SKDUN, a condus un antrenament inspirator, împărtășind tehnici și cunoștințe de neprețuit.
”Așteptăm cu nerăbdare Campionatul National de Karate SKDUN în Martie, si Campionatul de Karate SKDUN in aprilie. Sub îndrumarea lui Sensei Gheorghe Dărăban, Sensei Engber Ingrid și Senpai Varga Robert, echipa noastră se pregătește pentru următoarele confruntari majoare – Campionatul National SKDUN și Campionatul European SKDUN”, transmite CS Sakura Carei.