Careianca Barbi Schnébli, creatorul brandului Barb’s Handmade Art, a declarat pentru pagina Dits Dots Handmade Gifts că a cunoscut marameul în urmă cu 5 ani și a fost dragoste la prima vedere.
”De-a lungul anilor, am realizat sute de genți, accesorii și produse pentru decorarea casei și mi-am dat seama rapid că pot lucra doar când sunt liniștită.
Am citit cu mulți artizani că munca lor îi linisteste, la mine e exact invers. Când sunt supărată sau frustrată, nu pot lucra bine.
Înnodarea macrame nu necesită foarte multă expertiză, dar posibilitățile pe care le ascunde mă impresionează de fiecare dată, pentru că mă pot juca cu nodurile la nesfârșit, iar rezultatul va fi mereu încântător!
Până în ziua de azi este o mare plăcere să pot crea în atelierul meu!
Anul trecut mi-am extins afacerea cu ateliere pe care le-am ținut local în Carei, dar aș dori să o extind în mai multe părți ale țării în viitorul apropiat.
Îmi face o mare bucurie că și fiica mea crește în acest anturaj, creez valoare pentru ea cu mica mea afacere handmade, ea se joacă adesea cu firele în timp ce eu lucrez.
Pentru mine, clientul ideal este cineva care apreciază munca grea din spatele unui produs realizat manual, de la proiectare până la execuție.”
Sursa: Dits Dots Handmade Gifts