Un bărbat din satul Becheni a spart trei case într-o singură noapte, agresând persoanele care se aflau înăuntru, recunoscând că nu a avut niciun motiv.
Victimele au necesitat îngrijiri medicale pe o perioadă de aproximativ o lună, uneia dintre ele fiindu-i pusă viaţa în pericol.
Bărbatul a pătruns, la primele ore ale dimineaţii, în cele trei locuințe, unde, fără motiv, le-a agresat fizic, aplicându-le mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.
Bărbatul a recunoscut că, în noaptea respectivă, fiind sub influenţa alcoolului, fără un motiv anume, a pătruns, într-o locuință, a scos uşa de acces din balamale, după care l-a lovit pe proprietar cu pumnii şi cu picioarele în zona feţei şi a pieptului, iar pe concubina acestuia, a lovit-o cu pumnii în zona feței, provocându-le leziuni.
După atacurile din prima locuință, a pătruns în altă casă, continuând seria de agresiuni fizice. A pătruns înăuntru şi a lovit-o pe proprietară în mod repetat cu pumnii şi cu picioarele în zona feţei şi a pieptului. Fără a sustrage vreun bun, a părăsit locuința, deplasându-se spre locuinţa unei alte persoane din apropiere.
Acolo, acesta a pătruns cu acordul proprietarei şi i-a cerut o geacă, motivând că îi este frig. Femeia a refuzat cerându-i să părăsească locuința. Acesta s-a conformat, plecând spre un bar din sat unde a petrecut câteva ore.
Acum bărbatul, care este recidivist, stând la închisoare pentru viol, a fost condamnat vineri de Judecătoria Carei la 9 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe.
Sentinţa Judecătoriei Carei nu este definitivă, putând fi atacată în termen de zece zile de la comunicare.