În localitatea Carei, un incendiu a izbucnit într-o hală dezafectată, declanșând o intervenție rapidă a echipelor de pompieri.
La fața locului s-au deplasat mai multe forțe și mijloace pentru a controla și lichida incendiul. La momentul primelor informații, focul se manifesta în principal la nivelul acoperișului halei, ocupând o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.
Pentru a face față situației de urgență, echipele de pompieri au acționat în mod dinamic, cu 4 autospeciale de stingere (ASAS), 1 autospecială de stingere cu modul de scară (ASAS-SM), 1 autospecială pentru echipa de prim ajutor (EPA), având în componență un ofițer și 20 de subofițeri.
Intervenția s-a desfășurat în vederea localizării și stingerii incendiului, iar echipele de pompieri au depus toate eforturile pentru a limita pagubele și a asigura siguranța zonei. Incendiile pot reprezenta situații de urgență periculoase, și de aceea promptitudinea și eficacitatea acțiunilor pompierilor sunt esențiale pentru prevenirea extinderii și minimizarea pierderilor. Se recomandă ca populația să respecte măsurile de siguranță și să permită accesul echipelor de intervenție la locul incendiului.