Fotoclubul “Vasile Vénig László” din Carei sărbătorește în această toamnă zece ani de la înființare și a pregătit o serie de expoziții deosebit de importante în cadrul „Toamnei Artei Fotografice 2023”, în centrul expozițional GPU PHOTO Global Photographic Union.
Cu ocazia aniversării, sâmbătă, 4 noiembrie 2023, începând cu ora 17:00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei a avut lov vernisajul expoziției “Point of Views 2023”.
Această expoziție s-a desfășurat sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografilor din România, Asociației Mondiale a Artiștilor Fotografi Maghiari și Asociației EuroFotoArt.
În acest timp, City Rádió a emis în direct de la hotelul House of Charles din Carei, între orele 10:00 și 16:00.
Totodată a fost lansat un catalog de artă fotografică, cuprinzând fotografii retrospective precum și cele care fac obiectul prezentelor expoziții.
În cadrul acestui eveniment au fost prezentate lucrări impresionante ale membrilor clubului de fotografie, fotografii care au fost surprinse în ultimul an.
Pot fi admirate admira lucrările lui Bikfalvi Zsolt, Csomai Dávid, Farkas Alexandra, Dragoș Georgescu, Marius Georgescu, Hágó Attila Nándor, Kinda Botond, Oláh Annamária, Simay Zsolt, Seremi Júlia și Vágányik Marius.
Debutanți: Băbțan Daniel, Kaltenbacher János, Kovács Szabolcs, Poósz Alex, Ștefănuți Adrian.
Parteneri media: City Radió și House of Charles.