Judecătoria Carei a închis luna aceasta un dosar penal în care un bărbat din Tiream a reclamat că i-au fost furate trei bucăți de slănină afumată in greutate de circa 10 kilograme, cauzându-i un prejudiciu de circa 300 de lei.
Furtul a avut loc în urmă cu un an, hoții pătrunzând, prin dizocarea țiglelor, într-o magazie situată in curtea locuinței proprietarului din Tiream.
”Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului și a verificărilor efectuate materializate in mai multe procese-verbale de investigații nu au fost descoperite urme sau mijloace materiale de probă care să conducă la identificarea autorilor acestui furt iar din verificările şi cercetările efectuate în cauză ulterior nu s-a reușit identificarea făptuitorilor”, a reținut Judecătoria Carei.
”Proprietarului i-a fost adus la cunoștință rezultatul anchetei, aceasta nu are de propus probe noi si nu are obiecții cu privire la renunțarea la urmărirea penală”, au mai reținut judecătorii careieni.
Judecătoria Carei a decis închiderea dosarului penal în dosarul de furt calificat cu autor necunoscut. Astfel, hoțul a rămas cu slănina, pe care a consumat-o deja demult, iar victima cu paguba.