Ferma SPITZ, situată între Carei și Moftinul Mic, vinde pui de carne şi de ouă din 2018. Se comercializează atât în ​​cantităţi mici, cât și în cantităţi mari, oferta fiind valabilă atât persoanele private cât și cele juridice.
„Cei interesați pot cumpăra de la noi pui de carne pe tot parcursul anului, dar, în același timp, în fiecare an, de la începutul primăverii până la sfârșitul verii, ne aşteptăm clienții cu o ofertă extinsă. În perioada menționată le putem pune la dispoziție o ofertă bogată de găini ouătoare roșii și plymouth. În acest moment, oferim spre vânzare pui broiler din soiul Broiler Ross 308, cu o greutate de aproximativ 3 kilograme, la un preț de 21 de lei bucata”, a declarat managerul fermei, Győző Mizsur.
Ferma aşteaptă clienții după următorul program: în zilele lucrătoare, între orele 9:00 și 17:00, iar sâmbăta între orele 9:00 și 13:00. Din păcate, ferma nu poate asigura livrarea. În grupul de Facebook Ferma SPITZ puteți găsi toate informațiile importante și informațiile de contact despre oferta actuală a fermei.


SPITZ FARM cumpără ouăle din Bábolna (Ungaria) și Olanda, de aici ajung în incubatorul din Carei, de unde clienții pot cumpăra pui de o zi. Deoarece puii sunt crescuți în fermă din prima zi, ei pot fi achiziționați chiar din prima zi şi până când ajung la greutatea de sacrificare.
Directorul comercial Richárd Gindele arată că hrana pe care o primesc puii provine din Slovacia și nu conține antibiotice sau preparate hormonale, așa că puii pot fi procesați imediat după cumpărare, nefiind nevoie de păstrare. În același timp, dacă aveţi nevoie, puteți cumpăra şi furaje de la fermă.


Pentru adăpatul puilor se folosește apa din fântâna proprie a fermei, adâncă de 127 de metri, care este inspectată periodic de către angajații fermei și de către autorități.
Dacă doriţi să cumpărați pui de calitate, atunci Ferma SPITZ este alegerea potrivită!