Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Direcția de Cultură a municipiului Carei caută şi în 2023 cea mai bună voce.
Cu această ocazie se organizează ce-a de-a zecea ediție a concursului de muzică uşoară STAR SELECT, destinat soliştilor vocali, din județul Satu Mare şi nu numai Dacă eşti elev, ai talent şi îți place să cânți, înscrie-te în competiție! Concursul se va desfăşura pe două categorii: Clasele V-VIII, Clasele IX-XII
Preselecţia va avea loc în data de 10 noiembrie 2023, de la ora 15.00, la Carei, în sala 5 a Centrului Cultural.
Fiecare concurent va intrepreta o melodie fără acompaniament muzical Concursul va avea loc în data de 17 noiembrie 2023, de la ora 15.00, la Carei, în sala Teatrului Municipal.
Fiecare concurent va putea interpreta o melodie, pe negativ sau cu acompaniament la chitară ori pian. Negativul piesei va fi adus în format mp3, cu o oră înaintea începerii concursului.
Înscrieri se pot face individual sau prin intermediul instituțiilor de învăţământ până în data de 6 noiembrie 2023, pe adresa de email culturacarei@yahoo.com, cu specificația “Star Select” (nume şi prenume, instituția școlară, clasa, titlul piesei interpretate, adresa de email şi număr de contact) sau personal la Centrul Cultural Carei, zilnic, între orele 14-18.
Persoană de contact prof. Szűcs József. (0744 349 943).