Colectează cu noi frigidere, mașini de spălat, TV, boilere, calculatoare, electrocasnice mari și mici, becuri, baterii și astfel te asiguri că ajung la fabrica de reciclare NU la groapa de gunoi, se arată într-un anunț postat de Primăria Carei.
Cum procedezi?
Programează-te la 0744 781 781 sau 0800 444 800 sau completează formularul de comandă https://thegreenproject.ro/comanda/ și o echipă va ajunge la adresa indicată pentru a prelua aparatele electrice pe care dorești să le predai spre reciclare.
Toți cei care vor apela la serviciul de colectare din cadrul campaniei pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile constând în echipamente electrice și electrocanice noi:
1 x ASPIRATOR
2 x BORMAȘINĂ
2 X PRĂJITOR DE PÂINE
2 x MIXER CU BOL
2 x BLENDER VERTICAL
Vineri și sâmbătă se va colecta între orele 08:30 și 15:30 la mașina de colectare care va circula prin Municipiul Carei, inclusiv localitatea Ianculești
Sâmbătă se va colecta între orele 08:30 și 15:30 atât la mașina de colectare, cât și la punctul de colectare:
⦁ din parcarea de pe str. Someș
Tragerea la sorți va avea loc sămbătă, ora 16:00, la Primăria Veche
Ce înseamnă DEEE?
Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.
O campanie de mediu organizată de PRIMĂRIA CAREI împreună cu operatorul autorizat TGP – The Green Project, cu susținerea OIREP ECO POSITIVE.