Judecătoria Carei a dispus ieri începerea procesului penal în care un bărbat din Supuru de Jos și-a bătut fiica vitregă cu palmele și pumnii pe motiv că l-ar fi jignit în timpul unei discuții contradictorii. Bărbatul spune acum că își regretă fapta.
Bărbatul s-a căsătoria rîn 2016 cu o femeie, care avea patru copii dintr- relație anterioară.
Într-o seară, pe fondul unor discuții contradictorii cu una dintre fetele sale vitrege, discuții în cadrul cărora aceasta a folosit expresii jignitoare, bărbatul a lovit fetița cu palma și pumnii la nivelul feței, a gâtului, a toracelui posterior și membrelor superioare.
Medicul legist a constatat faptul că fetița prezenta multiple echimoze la nivelul feței, gâtului, toracelui posterior și membrelor superioare. Leziunile s-au putut produce prin lovire activă, repetată cu un corp dur, lovire de corpuri dure și comprimare cu mâna. Leziunile nu au pus în primejdie viața victimei.
Rănile provocate în urma agresiunii au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
Tatăl vitreg le-a spus polițiștilor că își regretă fapta, dar s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie. Judecătoria Carei a dispus ieri începerea procesului penal în urma căruia bărbatul va răspunde pentru agresarea fiicei sale vitrege.