Un bihorean prins în flagrant delict la Carei de polițiștii antidrog, în timpul vânzării a aproape 100 de pastile de ecstasy, a fost condamnat în primă instanță la cinci ani și 10 luni de închisoare pentru trafic de droguri pe care le-ar fi introdus ilegal în țară, informează Bihon.ro.
Csaba M., originar dintr-un sat de lângă Valea lui Mihai, a fost prins pe 8 octombrie 2018, în urma unei operațiuni a polițiștilor de la Combaterea Crimei Organizate într-o benzinărie din Carei.
Venise acolo împreună cu un alt bărbat, care s-a întâlnit cu un investigator sub acoperire și i-a dat o pungă în care se aflau 98 de pastile de ecstasy, contra a 6.000 de lei. Bihoreanul ar fi ținut la el drogurile în timp ce celălalt suspect discuta termenii ”afacerii” în autoturismul polițistului sub acoperire.
Ulterior, a recunoscut că, înainte cu trei zile, fusese împreună cu celălalt bărbat în Budapesta, unde au luat drogurile de la o tutungerie de lângă Gara de Est. Au trecut vama fără să fie controlați, iar pentru faptul că făcuse pe șoferul ar fi primit 450 de lei de la însoțitorul său, la care ar fi rămas și pastilele de ecstasy.
Csaba M. a precizat că, pe 7 octombrie 2018, celălalt bărbat i-a adus drogurile și i-a cerut să le ducă a doua zi până în Carei, unde urma să se întâlnească cu un cumpărător. În fața anchetatorilor bărbatul și-a mărturisit vinovăția și chiar le-a promis că nu va mai comite niciodată astfel de fapte.
Citește articolul integral aici.