Trei tineri, cel mai probabil elevi de liceu, comportându-se ca nişte animale dezlănţuite, au vandalizat astăzi un loc de joacă pentru copii din cartierul Mihai Viteazul II din Carei pentru simplul lor amuzament.
După ora 16.00, cei trei tineri careieni, aflaţi cel mai probabil sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe psihotrope, au răsturnat un leagăn aflat pe un loc de joacă din cartierul Mihai Viteazul II.
Anterior, şi-au concentrat atenţia asupra altor piese de mobilier de pe locul de joacă, dar acestea s-au dovedit a fi mai rezistente.


S-au urcat toţi trei pe leagăn şi s-au balansat în râsete şi hohote până au reuşit să-l răstoarne. Potrivit unor matori oculari, cei trei tineri păreau a se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, dacă nu chiar a drogurilor.
După ce au răsturnat leagănul, şi-au luat imediat tălpăşiţa, fugind ca hoţii.
Problema cu acest loc de joacă este că, din cauza foişorului de lemn amplasat aici, a devenit, după lăsarea serii, locul de întâlnire a tot felul de indivizi, de la adolescenţi gălăgioşi până la infractori, prostituate şi cerşetori, care lasă în urmă o mizerie de nedescris.


Unii se aciuează aici, după lăsarea serii, pentru a consuma alcool şi cine ştie ce alte chestii, iar altele pentru a-şi satisface clienţii înfierbântaţi. Cu toţii fac gălăgie, spre nemulţumirea locatarilor din blocurile învecinate.