Antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan, consideră că victoria în fața Olimpiei MCMXXI de sâmbăta trecută a fost una meritată și atrage atenția că va urma un meci extrem de dificil împotriva echipei CSM Olimpia Satu Mare.
Antrenorul Botan se declară mulțumit de prestația jucătorilor săi la ultimul meci cu Olimpia MCMXXI Satu Mare, câștigat în deplasare cu scorul de 1-2.
”Consider că victoria a fost meritată! Îi felicit pe băieți pentru felul în care s-au dăruit pe toată durata meciului. Am marcat două goluri frumoase din acțiune, plus au mai fost câteva ocazii bune de a deschide scorul încă din prima repriză”, a declarat Marius Botan.
Antrenorul Victoriei Carei anticipează că meciul următor, cu CSM Olimpia Satu Mare, va fi unul extrem de dificil.
”Urmează meciul de acasă împotriva celor de la CSM Olimpia Satu Mare. Noi trebuie să profităm la maxim de perioada bună în care ne aflăm și să facem o partidă perfectă pentru a învinge. Va fi un meci extrem de dificil! Nu avem voie să uităm că CSM Olimpia Satu Mare și-a alcătuit un lot pentru promovare, chiar dacă în ultimele trei etape nu a reușit să învingă sunt o forță a acestei serii”, a adăugat Marius Botan.