În cursul zilei de azi, 25 septembrie 2023, portalul Opinie de Carei a împlinit opt ani de la lansare.
Înființat în septembrie 2015 ca o alternativă la dezinformarea șovină existentă pe plan local, Opinie de Carei a reușit în scurt timp să devină cel mai citit portal de ştiri din municipiul Carei şi din zona înconjurtăroare.
Portalul Opinie de Carei a militat permanent pentru buna înțelegere și respectul reciproc între etniile care conviețuiesc pașnic în zonă și a promovat în primul rând performanțele și succesele obținute de oamenii din zonă, în cele mai diferite domenii.
Însă, pe lângă poveștile frumoase și de succes, portalul Opinie de Carei a prezentat și aspecte mai puțin comode și mai puțin plăcute ale realității cotidiene.
În decursul a opt ani, portalul Opinie de Carei a publicat peste 13.800 de știri, opinii, interviuri și anchete, înregistrând în ultima vreme o medie de 2.500-3.000 de cititori unici pe zi. Dacă e mult sau dacă e puțin, vor decide cititorii!
Pentru a se menţine în postura de cel mai citit portal de ştiri din Carei şi din zona înconjurătoare, Opinie de Carei contează şi în viitor pe sprijinul cititorilor săi fideli, cărora le mulțumește în mod deosebit pentru încrederea și susținerea acordate în toți acești opt ani de existență.