Părinții copiilor din clasa a V-a de la Liceul Teoretic Carei, în care doi elevi problemă au agresat luni un alt elev și o profesoară de limba romană, au dezvăluit că protagoniștii incidentului violent au instalat o adevărată atmosferă de teroare în rândul colegilor lor.Părinții susțin că cel puțin o dată, unul dintre elevii agresori, ambii în vârstă de 12 ani, a venit la școală cu un briceag și a început să-și amenințe colegii că îi va tăia în cazul în care nu îi fac pe plac.
Cei doi elevi problemă i-au agresat verbal și chiar fizic pe toți ceilalți colegi de clasă pentru cele mai puerile motive. Orice vorbă sau gest care nu le convenea era urmată imediat de înjurături, amenințări sau chiar lovituri.
În ultima perioadă, cei doi agresori au început să își molesteze și colegele de clasă, pe care le pipăiau fără sfială în zonele intime, ba chiar le amenințau că vor întreține acte sexuale cu ele, dezvăluie părinții.
Agresarea unui coleg și a unei profesoare în timpul orei de română a fost momentul în care s-a umplut paharul. Poliția le-a făcut dosar penal, iar la nivelul Liceului Teoretic Carei au fost demarate procedurile în vederea exmatriculării celor doi agresori. Primăria Carei va întreprinde demersuri în vederea instituționalizării lor.