Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a avut ieri o întâlnire cu președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), Sorin Stanciu, asistentul președintelui Marius Simion, alături de Valeriu Ioan, organizatorul întâlnirii președintelui UZPR cu liderii filialelor din zona de Nord-Vest, care s-a desfășurat sâmbătă, la castelul din Carei.
Președintele UZPR, Sorin Stanciu, i-a mulțumit primarului Eugen Kovacs pentru sprijinul acordat în organizarea evenimentului la Carei.
”Am ținut să-i mulțumesc domnului primar Eugen Kovacs pentru sprijinul acordat în organizarea acestei acțiuni care s-a ridicat la un nivel înalt. Întâlnirea organizată la inițiativa filialei UZPR Satu Mare a fost benefică, s-a făcut un schimb de idei, s-au dezbătut probleme aflate în atenția noastră. Pe viitor, ne dorim să realizăm un fel de descentralizare la nivelul UZPR, astfel încât luarea deciziilot să fie mutată înspre filiale”, a declarat președinte Sorin Stanciu.
Organizatorul evenimentului, Valeriu Ioan, a transmis, în numele președintelui UZPR Satu Mare, Felician Pop, mulțumiri președintelui Sorin Stanciu pentru participarea la această întâlnire cu liderii filialelor din nord-vestul țării, dar și primarului Eugen Kovacs, respectiv reprezentanțiilor Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural ”Gróf Károlyi” pentru oportunitatea de a organiza acest eveniment într-o locație deosebită cum este castelul Karolyi.