După victoria înreistrată de Victoria Carei ieri, pe teren propriu, împotriva celor de la Crişul Sântandrei, antrenorul Marius Botan speră ca acest rezultat să le dea mai mult curaj jucătorilor în următoarele meciuri.
“Am avut o primă repriză în care nu am reuşit multe lucruri, înafară de cele două ocazii ale lui Vajda şi Baior. Acest lucru probabil se datorează şi faptului că în primele două etape am suferit două înfrângeri greu de digerat”, a declarat antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan.
“Pe urmă, în repriza a doua, a venit golul adversarilor din nimic. După schimbările făcute, am revenit şi am reuşit să întoarcem rezultatul prin Barth şi Batin. A fost debutul ideal pentru ultima noastra achiziţie. Totodată, trebuie să amintesc aici şi faptul că l-am pierdut pe Berindea pentru o lungă perioadă de timp, datorită accidentării suferite în minutul 5”, a adăugat antrenorul Botan.
“Doresc să felicit băieţii pentru această victorie. Sper ca această victorie sa le dea mai mult curaj în următoarele meciuri şi să ne întoarcem învingători de la Cluj”, spune Botan.
“Mulţumesc din suflet spectatorilor care au venit şi ieri în număr mare la stadion şi că ne-au susţinut mai ales în forcingul de la finalul meciului. E îmbucurător pentru noi toţi cei care lucrăm la acest club să vedem aşa multă lume în tribune, etapă de etapă. Hai Victoria!”, a încheiat antrenorul Marius Botan.