În data de 29 august a.c., în jurul orei 11.30, autoritățile din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au fost alertate cu privire la un incident nefericit petrecut într-o pădure din comuna Hodod.
Informațiile primite sugerează că un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din localitatea Bogdand, s-a rănit în timp ce desfășura activități de întreținere a materialului lemnos.
Polițiștii care au sosit la locul incidentului au constatat că tânărul suferise leziuni la nivelul unuia dintre membrele inferioare în timp ce manevra un motoferăstrău. Cu toate că circumstanțele exacte nu au fost încă stabilite, pare că accidentul a avut loc în timp ce tânărul se afla în mijlocul activităților specifice prelucrării lemnului.
În astfel de cazuri, este important să se efectueze cercetări amănunțite pentru a identifica cauzele exacte ale accidentului. Din informațiile actuale, pare că tânărul a suferit rănile din cauza unei erori sau a unui moment nepotrivit în manevrarea motoferăstrăului.
În lumina acestui incident, polițiștii au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele care au condus la rănirea tânărului. Ancheta se va concentra pe evaluarea modului în care au fost respectate măsurile de siguranță și pregătirea corespunzătoare a tânărului pentru astfel de activități. În funcție de rezultatele investigației, s-ar putea lua măsuri adecvate, inclusiv sancțiuni legale sau recomandări pentru îmbunătățirea siguranței în activitățile forestiere.