Nutriţionist: „Poţi să slăbeşti spectaculos, fără să îţi pui sănătatea în pericol”

Toată lumea îşi doreşte să aibă o siluetă de invidiat, un lucru care pare destul de greu de realizat în zilele noastre. Însă nu e totuna cum procedezi pentru a pierde suficient de mult din greutate, atrage atenţia nutriționista Anda Ardelean de la Natur House Carei.




Internetul abundă de diverse reţete şi substanţe „miraculoase” care cică te ajută să slăbeşti. „Aceste metode pot fi destul de periculoase pentru sănătatea organismului. Mai ales dacă sunt folosite fără o supraveghere adecvată. Nu mai este un secret faptul că, pentru a pierde din greutate, trebuie să urmezi un stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie pe măsură şi cu multă mişcare. Restul sunt poveşti”, a declarat nutriționista Anda Ardelean.
Din păcate, tot mai multă lume pare dispusă să apeleze la orice metoda pentru a reuşi să scape de grăsimea în plus. Dar unele metode de slabire pot fi de-a dreptul periculoase, punând sănătatea în pericol.
„Ca să slăbeşti nu trebuie să te înfometezi sau să îţi umpli corpul de tot felul de substanţe care pot produce dereglări grave în organism. Vă arăt câteva exemple ale unor pacienţi de-ai mei care au obţinut rezultate spectaculoase în lupta cu kilogramele în plus. Însă au făcut acest lucru pe baza unui plan alimentar personalizat, incluzând suplimente alimentare naturale și o monitorizare săptămânală”, a adăgat nutriționista Anda Ardelean.


Cei interesaţi de sfaturile nutriţionistei Anda Ardelean, o pot găsi la cabinetul Natur House, situat în Carei, pe strada 1 Decembrie 1918 nr.14. Programul este de luni până vineri, între orele 9.00-17.00. Informații suplimentare pot obține la numărul de telefon 0771.456.834. La cabinetul Natur House, cei interesați pot găsi și o gamă largă de suplimente naturale antistres, antiîmbătrânire și produse anticelulitice.