Un bombardier din Carei, la volanul unui BMW X5, a demonstrat că regulile de circulație nu valorează absolut nimic pentru el, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.
Tânărul originar din Ghenci, stabilit între timp în Carei, a depășit trei mașini pe linie continuă, trecând și peste două treceri de pietoni.
Incidentul a avut miercuri seara, în jurul orei 19.00, pe strada Ignișului din Carei, fiind vorba de trecerile de pietoni din dreptul fostei Școli Gimnaziale Nr.3, respectiv din dreptul Liceului Teoretic Carei.
Conducătorii auto depășiți de bombardierul agresiv la volan au sesizat Poliția Carei. Se pare că unora dintre aceștia le-a făcut și gesturi indecente.
În urma vizionării înregistrărilor surprinse de camerele de supraveghere, bombardierul a fost identificat în scurt timp.
Polițiștii rutieri i-au suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.
În condițiile în care asistă la astfel de teribilisme în trafic, careienii pot să sesiseze oricând Poliția, șoferii indisciplinați putând fi identificați relativ ușor cu ajutorul camerelor de supraveghere din oraș.
Careianul lăsat fără permis de conducere spune că a încălcat regulile de circulație pentru că se grăbea după ce mamei sale i s-ar fi făcut rău și ar fi fost nevoit să o transporte la spital. Careianul respectiv a dorit să menționeze faptul că nu se consideră ”bombardier”.