Un bărbat din Supur, care a pierdut la păcănele o sumă mare de bani și apoi a spart aparatul, a fost condamnat de Judecătoria Carei să plătească contravaloarea reparațiilor, în sumă de 1.178 lei, precum și o amendă penală de 1.350 lei.
Bărbatul respectiv, cu patru clase și fără loc de muncă, a jucat la păcănele într-un bar din Supuru de Jos și a pierdut o sumă de bani pe care a considerat-o prea mare.
Acesta s-a enervat şi a răsturnat unul dintre aparatele din incinta barului, provocându-i stricăciuni pentru a căror reparare proprietara a plătit suma de 1178 lei.
Bărbatul din Supur s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.
Judecătoria Carei l-a condamnat săptămâna trecută la 90 de zile-amendă, suma corespunzătoare unei zile amendă fiind 15 lei, cuantumul final al amenzii fiind 1.350 de lei amendă.
În plus, bărbatul a fost obligat să achite daune materiale de 1.178 lei firmei pe care funcționează barul, constând în 703 lei contravaloarea pieselor înlocuite, 100 de lei costul deplasării echipei în vederea realizării reparației, 375 lei reprezentând media încasărilor nerealizate pe zi a aparatului defectat prin acțiunea inculpatului.
De asemenea, bărbatul a fost obligat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în sumă de 1000 de lei.
Sentința Judecătoriei Carei nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.
Foto: Arhivă