Luni a fost semnat acordul de colaborare între Academia de Fotbal Partium și Király SE, stabilind o etapă importantă în povestea academiei, se arată într-un comunicat de presă.
Conform acetui acord, cele două cluburi vor stabili o colaborare fotbalistică, promovând astfel dezvoltarea jucătorilor și poziționând fotbalul și echipele din occident mai aproape de academia noastră.
Király Gábor, președintele Asociației Sportive Kiráy, și Purguly Árpád, directorul tehnic al academiei noastre, au semnat acordul, care va include cursuri de perfecționare, atât practice cât și teoretice, precum și identificarea și dezvoltarea jucătorilor talentați.
În același timp, putem conta și pe prezența personală a lui Király Gábor la evenimentele noastre din viitor, iar școala de portari pe care o conduce va sprijini pregătirea portarilor de la Partium LA.
Portarul cu 108 selecții la naționala Ungariei a vizitat pentru prima dată Satu Mare cu ocazia Cupei Partium de anul trecut, iar în luna decembrie a vizitat patru școli din Satu Mare, tot atunci a susținut o prezentare motivațională pentru profesorii și antrenorii din Satu Mare. Pe parcursul anului, staff-ul academiei noastre a avut ocazia de a observa funcționarea Complexului Sportiv Király, iar echipa noastră U11 a fost prezentă la Király Cup la începutul lunii iunie.