Vacanța de vară este o perioadă lungă de libertate pentru toți copiii. Cei mai mulți dintre ei nu-și permit să o petreacă altundeva decât acasă însă, își doresc să fie împreună cu alți copii, să aibă un îndrumător adult pentru jocurile și activitățile lor, care să le susțină ideile și să le dea o formă activă.
Ținând cont de specificul local al comunității, care se regăsește în profilul elevului , bazându-se pe entuziasmul curiozității caracteristic vârstei școlarilor mici și mari, luând în considerare propunerile și așteptările formulate de copii, doamnele director Alina Mocanu și Toth Eniko, împreună cu profesoarele Andaluzia Lazăr, Gabriela Graz, Johanna Mărcuș, Ramona Apostol și alte 10 cadre didactice din școală, au propus, prin acest proiect, activități care să-i țină pe copii aproape de școală, să le ofere o alternativă valoroasă în petrecerea plăcută și instructivă a vacanței , nu doar pe parcursul timpului petrecut în cadrul proiectului ci, mai ales, pentru cel petrecut mai apoi acasă, cu grupul de prieteni, colegi, vecini, rude sau chiar individual.
Activitățile propuse constituie parte a proiectului școlii, termenul de ”Lucaciu” fiind cel care impune caracterul de unitate și unicitate.
Școala de vară se va derula pe parcursul a două săptămâni, în perioada 10-14 iulie, când sunt așteptați elevii ciclului primar, și în 21-25 august, când elevilor de la gimnaziu, li se vor pregăti alte surprize.
Programul este diversificat și cuprinde o serie de activități atrăgătoare, distractive, educative, pe gustul tuturor participanților ( jocuri de mișcare în aer liber, flashmob, desene pe asfalt, pictură pe polistiren, vânătoare de comori, jocuri de cooperare și încredere șotron, ștafetă, ,, Tara, Țară vrem ostași!, etc.-, karaoke, confecționare de măști și costume pentru carnaval și multe alte activități distractive). Fiecare zi va începe cu inviorarea de dimineață, în ritm de dans.
Așteptăm toți copiii dornici de joacă și voie bună să ia parte la acest program, oferit gratuit, de școala noastră.
Înscrierile se fac de către părinți, în perioada 3-7 iulie, la cabinetul CDI al unității școlare.
Număr de contact: 0745588673