O nouă reușită a echipei Salvamont Satu Mare! După două zile de căutări, un tânăr de 26 de ani, rătăcit în pădure, a fost găsit de salvamontiști, informează Consiliul Judeţean Satu Mare.
Bărbatul s-a rătăcit duminică, 25 iunie, în zona Piatra Bixadului. Căutările au început duminică după-amiază, sub coordonarea Serviciului Public Județean Salvamont Satu Mare, din subordinea Consiliului Județean Satu Mare, și s-au desfășurat până la miezul nopții.
Operațiunea a fost reluată azi-dimineață, iar în urmă cu câteva ore tânărul a fost localizat de salvamontiști în urma unei bune colaborări cu Serviciul de Telecomunicații Speciale.
Căutările s-au desfășurat cu sprijinul Inspectoratului General de Aviație, care a survolat zona cu un elicopter dotat cu cameră cu termoviziune, pusă la dispoziție de Poliția de Frontieră.
Au fost, de asemenea, asigurate forțe suplimentare de căutare ale ISU “Someș” Satu Mare, Inspectoratului Poliției Județene și ale Jandarmeriei Negrești-Oaș.
După ce a fost găsită, victima a fost stabilizată de echipa Salvamont, la fața locului, apoi a fost predată unui echipaj SMURD Negrești-Oaș.