Echipa BC Primo Carei a ajuns ieri în Costinești pentru un festival de baschet de o săptămână.
Micii baschetbaliști careieni sunt nerăbdători să își demonstreze abilitățile și să se bucure de atmosfera competitivă și plină de pasiune.
”Cu inimile pline de determinare și antrenamentul lor riguros, jucătorii noștrii sunt gata să se măsoare cu cele mai bune echipe din țară. Fiecare aruncare, fiecare pas și fiecare dribling sunt pregătite pentru a impresiona și a aduce bucurie fanilor de baschet din întreaga țară”, a declarat președintele BC Primo Carei, Florentina Timoc.
Festivalul de baschet de la Costinești este o oportunitate unică de a îmbina sportul și distracția într-un mod extraordinar. Vor trăi clipe memorabile și vor crea amintiri de neuitat în timpul acestui eveniment special.
Lotul de jucători: Bochiș Ilinca, Pop Eliza, Anda Remeș, Potroviță Maya, Stegerean Rareș, Deac Patric, Puși David, Matei Ciucoș, Tarnoki Octavian, Szulak Edmond, Dari Milan, Panic Aaron.
”Mulțumim pentru sprijinul vostru și să înceapă festivalul de baschet de la Costinești!”, transmite președintele clubului, Florentina Timoc