Firma Electromen aşteaptă persoanele care reuşesc să obţină finanţare prin programul “Casa Verde” pentru a le instala sistemele de panouri fotovoltaice într-un mod inteligent şi profesionist.

Pentru Regiunea Nord Vest, din care face parte şi judeţul Satu Mare, înscrierile vor avea loc în perioada 6-8 iunie 2023, urmând să fie aprobate 12.001 proiecte pentru cele şase judeţe: Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Sălaj, Satu Mare şi Maramureş.
Suma de 20.000 lei o suportă societatea Electromen la montaj, urmând să o recupereze de la stat ulterior, deci nu o plătiţi dumneavoastră la început.​
Electromen a mai participat la programul Casa Verde ediţiile 2019 şi 2021, implementând cu succes toate proietele asumate.
Firma Electromen stă şi la dispoziţia clienţilor care nu aplică prin programul Casa Verde punându-le la dispoziţie soluţii inteligente de reducere a facturilor de energie, ajutându-i să îşi creeze propria energie electrică cu instalaţii fotovoltaice la cheie.
Firma Electromen dispune de o experienţă vasă în domeniul sistemelor fotovoltaice, începând din anul 2012.
Până în prezent, Electromen a realizat sute de astfel de sisteme footovoltaice pentru persoane fizice şi parcuri fotovoltaice pentru persoane juridice.
Firma Electromen îşi are sediul în Carei, pe strada Tireamului nr.82. Informaţii suplimentare despre serviciile oferite pot fi obţinute pe site-ul firmei (www.electromen.ro), la numărul de telefon 0361-427073 sau la adresa de email: office@electromen.ro.