Patru traficanţi de droguri din Satu Mare, printre care şi unul cunoscut sub porecla de Gigi, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Satu Mare.

Potrivit informaţiilor obţinute de portalul Opinie de Carei, Gigi şi gaşca lui nu s-au limitat la municipiul Satu Mare, ci s-au extins în tot judeţul, ajungând inclusiv în zona Careiului.
Clientela lor era formată preponderent de tineri, cărora le vindeau în special droguri 3- CMC la preţul de 150- 200 lei doza. Drogurile se consumau de obici la chefuri şi majorate, dar şi în preajma unităţilor de învăţământ.
În data de 25 mai, polițiști Serviciului de Combatere a Criminialității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, au pus în aplicare 20 de percheziții domiciliare, în județul Satu Mare, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.
În cauză s-a reţinut că, mai multe persoane, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc.
Pe parcursul perchezițiilor au fost descoperite și ridicate cantități de cocaină, 3- CMC, 18 folii de aluminiu conținând cannabis, fiole conținând pulbere de culoare albă, susceptibile de a avea efect psihoactiv, cântare de precizie ce conțin urme de substanța cristalină, un dispozitiv pentru mărunțit, un pistol cu gaze deținut ilegal, un pistol calibru 8 mm, un cartuș cu glonț pentru arma letală, 2 macete și mai multe telefoane mobile.