Cu un buget extrem de mic, evenimentul a reușit să aducă în fața publicului careian, bijuterii muzicale, genuri de spectacole care ies din zona comercialului și rămân întipărite în sufletele și memoria celor care au fost prezenți la concerte, informează Direcția de Cultură.

Deoarece nu în fiecare zi ai șansă să asculți tangouri argentiniene cu artiști din Argentina, jazz cu instrumentiști deosebiți din SUA și Polonia, muzică de pe Broadway cu dirijor din Italia, ritmuri de swing și jazz cu artiști consacrați din Ungaria sau un recital deosebit de pian și vioară din repertoriul celor mai mari compozitori români.
Desigur, deși experiența participării la un asemenea eveniment este una specială, există totuși o reticență în ceea ce privește non comercialul sau explorarea altor viziuni asupra muzicii.
Mulțumim artiștilor, publicului prezent la aceste spectacole, care a susținut prin prezență și aplauze prestațiile artiștilor și nu în ultimul rând firmelor Ardealul, Polipol, L`Art, Alconor Company și Restaurantului Grande, fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc.

Sursa: Direcția de Cultură Carei