Au mai rămas două zile până când ștrandul termal Joy din Carei deschide sezonul estival 2023. Ștrandul Joy își redeschide porțile vineri, 26 mai 2023.

Ștrandul termal Joy din municipiul Carei își aşteaptă clienții cu aceleași servicii de calitate cu care s-au obișnuit în anii precedenți.
Ștrandul Joy atrage cu o vasta suprafaţă de 6 hectare cu zone umbrite de copaci şi piscine cu apă termală sau pentru innot. Bazinele cu apă termală au temperaturi cuprinse înrtre 32-38 °C, iar cele cu apă rece între 26-28°C. Pe cei mici îi aşteaptă bazine concepute special pentru copii, unde se pot bălaci în sigurantă.
Ştrandul vă pune la dispoziţie 4 tobogane. Puteţi alege toboganul preferat în funcţie de vârstă şi bineînțeles de curaj. Ele vă vor oferi cu siguranţă o experienţă de neuitat.
Toboganul în formă de pâlnie (ceapă) şi cele două tobogane kamikaze se pot folosi doar de către cei care au depăşit vârsta de 12 ani, iar toboganul pentru copii este ideal pentru cei care au vârsta de peste 2 ani. Toboganul ceapă il pot folosi numai persoanele care au o greutate corporală de pâna la 100 kg.
Pe cei care caută puţină relaxare îi aşteaptă un nou loc de odihnă, unde sunt invitaţi să petreacă momente de linişte în apropierea naturii. Lacul bio, care se întinde pe suprafată de 2000 mp, este o adevarată încântare, atat pentru cei cu familii cât şi pentru cei tineri. Spaţiile separate, cluburile şi terasele, vă oferă intimitate, linişte, distractie și în același timp recreere.
Pentru copii ștrandul Joy oferă numeroase activitaţi: Jocuri în spaţii special amenajate, concursuri.
Pentru copii sub 3 ani intrarea este gratuită. Pentru distracţie, ştrandul vă pune la dispoziţie in afară de tobogane şi un parc de distracţie.
Iubitorii de sporturi sunt aşteptaţi cu terenuri amenajate, concursuri şi programe sportive (volei, handball, badminton, terenuri de fotbal pe nisip, tenis de masă).