În timp ce unii fac scandal când se încearcă eliminarea copacilor bătrâni și periculoși din parcul dendrologic Carei, un muncitor care tundea iarba era să fie strivit de un copac care s-a prăbușit.

Angajatul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” tundea azi dimineață iarba cu un utilaj în apropierea unei filagorii din parc, la mică distanță de locul de joacă recent modernizat.
Deodată, a auzit un zgomot puternic și un copac masiv s-a prăbușit la patru-cinci metri de el.
Muncitorul a scăpat doar cu o sperietură zdravănă. Doar norocul a făcut să nu aibă loc o tragedie.
Primăria Carei a inițiat de mai multe ori acțiuni de eliminare a copacilor îmbătrâniți din parc, care au ajuns să constituie pericol pentru trecători.
Fiecare acțiune de acest gen a provocat proteste din partea unor cetățeni instigați de o agitatoarea de meserie din oraș. Însă incidente ca și cel de astăzi demonstrează cât de necesară este o acțiune de eliminare a copacilor îmbătrâniți și a crengilor devenite periculoase.
Poate dacă vede aceste imagini, va conștientiza și agitatoarea, dar și fanii săi că, din cauza instigărilor sale cu virgulă între subiect și predicat, se poate ajunge la accidente grave.