Primăria Carei, în colaborare cu Asociația Puffi, va organiza la începutul lunii iunie o acțiune de sterilizare gratuită a câinilor. Careienii sunt invitați să își sterilizeze câinii fără să scoată niciun leu din buzunar.

Reproducem integral mesajul primarului Eugen Kovacs:
Stimați careieni,
În perioada 9-11 iunie 2023, Primăria Municipiului Carei, în colaborare cu Asociația pentru protecția animalelor ”Puffi”, organizează o acțiune de sterilizare a câinilor.
În cadrul acestei acțiuni, vor fi sterilizați câinii fără stăpân din oraș, pentru a preîntâmpina înmulțirea necontrolată a acestora.
Tot în cadrul acestei acțiuni, invităm careienii care dețin câini în propriile gospodării să profite de ocazie pentru a-i steriliza în mod gratuit. Sterilizările se vor efectua în curtea Unității de Administrare ANIF Carei, situată pe strada Căplenilor nr.2 din municipiu.
Pentru programări puteți suna la numerele de telefon: 0261 861 653 – Goloman Ionuț- Nicolae (Primăria Carei), respectiv 0740.014.917- Ardelean Maria (Asociația Puffi), de luni până vineri, între orele 9.00-12.00. Etapele campaniei de sterilizare gratuită vor fi anunțate și pe site-ul, și pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Carei.
Vă reamintim că, potrivit legislației în vigoare, sterilizarea, microciparea și vaccinarea câinilor sunt obligatorii. Amenzile pentru nerespectarea acestor prevederi sunt foarte mari.
Cu respect,
Primar
Ing. Eugen Kovacs