REMINDER. Prezentare a măsurilor de prim ajutor și a modului de comportare în situații de urgență la Forța Dreptei Carei

Dorind să fie în sprijinul locuitorilor municipiului Carei și nu numai, organizația municipală a Forței Dreptei Carei va organiza sâmbătă o prezentare a măsurilor de prim ajutor în caz de infarct (insuficiență cardio respiratorie), precum și a modului de comportare în situații de urgență (inclusiv utilizarea stingătoarelor).

Prezentarea va avea loc începând cu orele 11.00, la sediul Forței Dreptei, situat pe str. Uzinei Nr. 1, din municipiul Carei.




Participarea este liberă, avându-se in vederea limita locurilor disponibile (25), vă rugăm să aveți amabilitatea de a vă înscrie, la numărul de tel.0742658947.
Vor fi prezentate atât metode de prim ajutor pentru adulți cât și pentru copii.
Vă așteptăm cu drag
Coordonator Grup Inițiativă Forța Dreptei Carei
Constantin Ganea

A Jobboldal Ereje (Forța Dreptei) nagykárolyi szervezete szeretné támogatni a nagykárolyi és környéki lakosokat, ezért szombaton egy bemutatót tart a szívinfarktus (szív-légzési elégtelenség) esetére vonatkozó elsősegélynyújtási intézkedésekről, valamint a vészhelyzetekben történő viselkedésről (pl. tűzoltó készülékek használata).
A bemutatóra délelőtt 11:00 órakor kerül sor, a Jobboldal Ereje párt székhelyén, az Uzinei utca, 1-es szám alatt, Nagykárolyban.
A részvétel ingyenes, azonban a létszám korlátozott (25), ezért szíveskedjenek előre bejelentkezni a 0742658947-es telefonszámon. A eseményen felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt mutatnak be elsősegélynyújtási módszereket.
Szeretettel várjuk,
A Jobboldal Ereje politikai szervezet nagykárolyi elnöke,
Constantin Ganea