Două figuri triste, un fost kickboxer român la categoria super grea, devenit deputat marginal în PSD, pe numele său Daniel Ghiţă, de care până acum nu a auzit nimeni, şi un fost senator sătmărean “Che Guevara”, care se plângea că este urmărit de CIA din satelit şi din elicopter, pe numele său Valer Marian, au ţinut să demonstreze cu orice preţ cât pot fi de penibili.

Acest cuplu de tip Stan şi Bran a ajuns să creadă un fel de Superman. Probabil că de la o supradoză de spanac li se trage.
Cei doi indivizi au venit la Carei în data de 8 mai 2023 şi s-au pozat ca nişte Supermeni lângă statuia poetului Kolcsey Ferenc.
Printr-o declaraţie politică scrisă după stilul şi năravul ex-senatorului Valer Marian, cel care susţinea că a fost otrăvit de serviciile secrete, deputatul kickboxer i-a cerut primarului Eugen Kovacs “să achite amenda de 10.000 lei și să demoleze statuia poetului și politicianului Ferenc Kolcsey”, dând şi un termen de 15 zile.
După ce a mâncat prea mult spanac, deputatul kickboxer şi însoţitorul său filat din satelit şi din elicopter au ameninţat că “după expirarea acestui termen, vom demola statuia cu mijloace proprii, urmând să recuperăm cheltuielile aferente de la primarul Eugen Kovacs”.
Că exixtă un proces pe rolul instanţei în care sunt contestate deciziile şi amendfa Direcţiei Judeţene de Cultură Satu Mare nu pare să conteze prea mult pentru Stan şi Bran. Pentru fostul kickboxer nici nu e de mirare, dar pentru un fost procuror comunist e jale mare să nu cunoască într-atâta legile ţării.
Mare e grădina Domnului şi mulţi sar gardul! Politica românească e plină de asemenea clovni, cu ieşiri naţionaliste şi extremiste.
Kikboxerul devenit deputat Daniel Ghiţă şi însoţitorul său Valer Marian, cel filat din cosmos şi otrăvit de CIA, KGB şi Mossad, se alătură galeriei de politicieni penibili, precum senatoarea Diana Şoşoacă, deputatul AUR Darius Pop, deputatul Adrian Cozma şi deputatul AUR Dan Tănasă (deocamdată îşi face încălzirea) care susţin ideile autointitulatei jurnaliste Daniela Ciuta, cea care se încăpăţânează să pună virgula între subiect și predicat.