După victoria înregistrată ieri pe teren propriu (3-1) împotriva celor de la CFR Cluj II, antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan, arată că a fost un meci extrem de dificil şi de greu de pregătit, declarându-se bucuros de dorinţa, ambiţia şi concentrarea jucătorilor săi.

Mariu Botan arată că echipa s-a aflat într-o situaţie dificilă din cauza accidentărilor.
“După înfrângerea din etapa trecută de la Sighet, ne-a fost foarte greu să ne revenim. În ciclul săptămânal de pregătire am întâmpinat dificultăţi mari. Un jucător important pentru noi cum este Kinczel Ervin s-a accidentat foarte urât la cap, iar alţi 3 jucători (Tand, Tilinger, Tincău) au avut anumite probleme cu accidentările. Mă bucur că am reuşit să îi redresăm pe băieţi până la ora meciului”, a declarat antrenorul Victoriei Carei.
“A fost un meci extrem de dificil şi de greu de pregătit, cu toate acestea mă bucură enorm dorinţa, ambiţia şi concentrarea de care au dat dovada sâmbătă băieţii noştri. Îi felicit pe această cale”, a adăugat Botan.
“Ne mai aşteaptă două meciuri la fel de grele. Sper ca şi în etapa viitoare să avem cel puţin la fel de mulţi suporteri la meci ca şi sâmbătă. Ne bucură prezenţa oamenilor în tribune, iar băieţii chiar simt apropierea lor faţă de echipă. Le mulţumim că sunt alături de noi!”, le transmite antrenorul Botan suporterilor Victoriei Carei.