Nu mai puțin de 20 echipe au gătit azi cu ocazia ediției din acest an a weekend-ului familial organizat de UDMR Carei în parcul dendrologic din Carei.

Miile de participanţii au avut ocazia să deguste preparatele la ceaun pregătite de echipele primarului Kovacs Eugen, ale consilierilor locali, ale consilierilior judeţeni ai UDMR Carei şi ale cercurilor de prieteni.
Manifestarea a fost deschisă de primarul Eugen Kovacs, preşedintele Organizaţiei Muncipale UDMR Carei, şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, liderul UDMR Satu Mare.
Programul artistic a fost asigurat de către Asociația Culturală Rekettye și de către cunoscuta solistă din Ungaria, Radics Gigi.
Juriul a avut o sarcină dificilă, trebuind să departajeze mâncărurile care mai de care mai gustoase. Echipa Tinerii careieni a fost declarată câştigătoarea absolută a concursului de gătit. Fiecare dintre echipele participante a primit câte o diplomă.
Mâncărurile delicioase şi atmosfera familială au făcut ca ediţia din acest an să fie una dintre cele mai reuşite dintre cele organizate până acum. Mii de careieni au participat la evenimentul organizat de UDMR Carei.