Nepoata legendarului handbalist careian Mircea Dohan, Boroș Iulia Raluca, jucătoare la CSM Olimpia Satu Mare, este convocată la pregătirea centralizată a lotului național de tineret feminin în perioada 14-26 mai 2023, care are loc la Centrul Olimpic Român Sydney 2000 din localitatea Izvorani (jud. Ilfov).

Anunțul a fost făcut chiar de pagina Memorialul Dohan Mircea.
Boroș Iulia Raluca este elevă în clasa a XI-a a Liceului Teoretic Aurel Lazăr din Oradea, profilul științele naturii.
Boroș Iulia Raluca, născută la data de 12 decembrie 2005, în localitatea Târgu Mureș, a intrat în lumea handbalului în anul 2013, când avea doar 8 ani, la CS Romsport Oradea, fiind descoperită de profesorii Doina și Cristian Ardelean.
Din anul 2018 a evoluat în Campionatele Nationale- Junioare 3, respectiv Junioare 2, prin transferul la Clubul Alpha Oradea, sub bagheta antrenorilor Sarca Darius, prof. Tăutu Ramona și Pădureanu Ioana.
Din anul 2020, la AS Tonic Oradea a obținut cu echipa locul 7 la Campionatul Național Junioare 1. A debutat în Divizia A la Timisoara in 12.09.2021, într-un meci în care a marcat 5 goluri, cu echipa AS Tonic Oradea. În paralel a evoluat și în Campionatul Național Junioare 2 la HCM Oradea.
În septembrie 2022, se transferă la Atletik Satu Mare, fiind antrenată de Prof. Kibedi Albert și Prof. Mărieș Ciprian; în ultimul an, evoluează în Campionatul Național Junioare 1 la CSM Olimpia Satu Mare; cu echipa sătmăreană reușesc clasarea pe podium, ocupând locul 3 la Turneul Final “Speranța”.