Interviu cu antrepenorul careian Papp Zsolt

Reporter: – Au începu să circule zvonuri că Union Glass şi-a încheiat activitatea. Care este adevărul?
Papp Zsolt: – Am încheiat un capitol destul de greu din viaţa mea. Având în vedere greutăţile financiare prin care a trecut societatea Union Glass, după 23 de ani de producţie, am fost obligat să renunţ la această activitate, adică la cea de producţie în sine.
Reporter: – De ce aţi fost nevoit să renunţaţi?
Papp Zsolt: – Din cauza faptului că hala era în proprietatea unei alte firme şi, fără niciun motiv bine întemeiat, mi-a fost reziliat contractul de închiriere de la o zi la alta.
Reporter: – Ce veţi face în continuare?
Papp Zsolt: – Ducem mai departe bussinesul de alimentaţie publică prin pizzeria şi fast-food-ul Ali Baba, iar pe partea de geam termopan, având în vedere experienţa şi cunoştinţele dobândite, voi continua în domeniul vânzărilor. Ba chiar mai mult, voi diversifica gama de produse oferite pieţei, pe lângă geam termopan, clienţii vor putea să beneficieze, garantat la cele mai bune preţuri, de tâmplărie lemn, aluminiu, PVC, de sticlă pentru amenajări interioare şi exterioare (balustrăzi, cabine de duş, pereţi despărţitori din sticlă şi orice alt produs din sticlă).
Reporter: – De ce sunteţi atât de sigur că veţi putea oferi cele mai bune preţuri?
Papp Zsolt: – Am luat deja legătura cu producători puternici în acest domeniu şi vom încheia în viitorul apropiat parteneriate cu cele mai importante branduri din domeniul tâmplăriei şi sticlei, atât din ţară cât şi din străinătate. Vom asigura inclusiv partea de montaj. Continuăm cu aceeaşi calitate, seriozitate şi promptitudine. Clienţii ne pot găsi oricând lângă pizzeria Ali Baba.
A consemnat Szasz Lorand