În acest weekend, sportivii de la Judo Master Satu Mare- Carei au participat la Grand Prix Rimanska Sobota, în Slovacia, alături de 850 de sportivi din 17 țări.

Judo Master Satu Mare-Carei a participat doar cu nouă sportivi mai ales cu cei cu care vor avea finala pe țară săptămână viitoare la Arad, U15 și U13.
La categoria U12, la 55 kg, careianca Iluțan Lorena a câștigat medalia de bronz.
La U16, la 63 kg, careianca Mateș Ioana a pierdut la bronz și s-a clasat pe locul 5. ”Din păcate, Mateș Ioana a a vrut o grupă grea la 63 kg, cu sportivi de vârstă mai mare, dar eu cred ca locul 5 la acest concurs mare este unul bun. Ea are săptămână viitoare finala pe țară la U15, unde sper să câștige o medalie, la fel și fratele ei, Andrei Mateș”, a declarat președintele Judo Master Satu Mare- Carei, antrenorul Pelcz Attila.
Sportivii din Satu Mare au reușit să obțină rezultate bune. La U10, Melan Alexandra, la +38 kg, a obținut medalia de bronz. La U12, Nemeth Maia, după două victori prin ipon, a pierdut finala și a ocupat medalia de argint la 35 kg.
La U14 Gândea Alexandra a câștigat medalia de aur la 30 kg. ”De la ea, săptămână viitoare aștept să fie campioană”, spune antrenorul Pelcz Attils.
La U16, la 57 kg, Bandi Synthya, primele trei meciuri le-a câștigat la ippon chear cu concurente mai mari și valoroase și a ajuns în finală unde a pierdut din păcate în prelungiri.
”A fost un concurs foarte tare și foarte bun înainte de finala de la Arad”, a adăugat antrenorul Pelcz Attila.
Micii judoka careieni sunt antrenaţi de Pelcz Attila şi Stan Traian