Direcția de Cultură din cadrul Primăriei Municipiului Carei a organizat, marți 9 mai 2023, de la ora 11.00, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din municipiul Carei, un moment omagial dedicat Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei din cel de-al Doilea Război Mondial și Zilei Europei.

În cadrul manifestării a fost intonat Imnul National al României, a fost rostit un discurs oficial de către Bogdan Georgescu, directorul instituției organizatoare, și a fost oficiat un Te Deum de către preoți ai Protopopiatului Ortodox Român Carei.
Apoi au fost depuse coroane și flori de către: Primăria municipiului Carei, Subunitățile MAI, Rezervistul Militar Carei, PSD, PNL, Forța Dreptei, AUR, Asociațiunea Astra – Despărțământul Aurel Coza Carei, Asociația Unirea 2009 Carei, Societatea Cultural-patriotică Avram Iancu.
În încheiere a avut loc un scurt moment artistic susținut de către Grupurile Vlăstarii Codrului și Ceatăra de la Clubul Copiilor și Centrul Cultural Carei, instructor prof. Adrian Pașca și trupa Magic Dance a Centrului Cultural Carei, instructor Raluca Păvăluc.

Foto: Direcția de Cultură Carei