Liderul Mișcării Naționale și al Asociației Calea Neamului, Mihai Târnoveanul, anunță că ciracii săi vor fi prezenți mâine la Carei, cu ocazia vizitei efectuate de președintele Ungariei, Novak Katalin, care va participa la dezvelirea statuii lui Kolcsey Ferenc în fața Primăriei Carei.

Mihai Târnoveanul vine la Carei la invitația autointitulatei jurnaliste Daniela Ciuta, care se încăpățânează să pună virgula între subiect și predicat.
”Miercuri, ora 17, în fața primăriei Carei îi vom arăta Ungariei că România nu e sat fără câini!”, anunță naționalistul Mihai Târnoveanul.
”Nu se va cânta imnul Ungariei și nu se va ridica statuia autorului imnul Ungariei, fără să avem o reacție de demnitate națională!”, se mai arată în anunțul liderului Mișcării Naționale.
”Suntem sătui până peste cap de ipocrizia Ungariei, de pretențiile teritoriale asupra României, de tot jocul lor “diplomatic” și de toate vizitele neoficiale ale înalților lor reprezentanți. Așa cum am oprit arboararea steagurilor lor de 15 martie în Covasna și Harghita, asa vom opri cu ajutorul lui Dumnezeu și vizitele lor iredentiste prin care vor să marcheze co- suveranitatea Ungariei în România. Noi mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!”, se mai arată în delirantul anunț al liderului naționalist.
Din mesajul lui Tânroveanul reiese clar că unicul scop al vizitei sale și a acooliților săi la Carei o constituie provocarea unui scandal naționalist cu ocazia vizitei președintelui Ungariei, Novak Katalin.
Daniela Ciuta trebuie să aducă instigatori din alte părți ale țării, căci careienii refuză să se ralieze acțiunilor sale provocatoare.