Marius Botan: „M-a bucurat mult atitudinea, ambiţia şi determinarea băieţilor din meciul de ieri”

După victoria înregistrată ieri pe teren propiu (1-0) împotriva celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan, se declară bucuros de atitudinea, ambiţia şi determinarea jucătorilor săi.

Marius Botan este de părere că Victoria Carei ar fi putut profita de fragilitatea echipei adverse în defensivă pentru a mai înscrie în poarta oaspeţilor.




„M-a bucurat mult atitudinea, ambiţia şi determinarea băieţilor din meciul de ieri. Au demonstrat tărie de caracter, unitate şi spirit de echipă! A fost rezultatul perfect! M-aş fi bucurat dacă puteam ţine acelaşi ritm din prima repriză şi în repriza secundă! Deşi nu am avut posesia în a doua repriză, cu toate acestea am mai fi putut profita de fragilitatea echipei adverse în defensivă”, a declarat Botan.
„Important e să nu ne mulţumim cu puţin! În următoarea etapă, cred că ne aşteaptă cea mai dificilă deplasare din acest sezon”, a adăugat antrenorul Victoriei Carei.
Botan mulţumeşte suporterilor pentru prezenţa în număr atât de mare la meciul de sâmbătă.
„Doresc să mulţumesc sutelor de spectatori care au venit alături de noi în număr aşa de mare şi ieri!”, transmite Botan.
„Doresc să urez sărbători frumoase tuturor celor care poartă numele de Florii, respectiv de Sfintele Sărbători Pascale!”, a încheiat antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan.