Combaterea schimbărilor climatice prin refacerea pădurilor! Astăzi suntem mândri să anunțăm că peste 200 de voluntari au ajutat la plantarea a 3,95 hectare de teren nefertil în Tiream, cu puieti de salcâm, informează președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

Această acțiune face parte din proiectul “Plantăm păduri pentru viitor!” și are scopul de a proteja resursele naturale și de a promova gestionarea responsabilă a pădurilor prin educarea tinerilor.
Prin aceste eforturi, se urmărește contribuirea la combaterea schimbărilor climatice și la protejarea mediului înconjurător.
Proiectul este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Județul Satu Mare și este susținut de Fundația Pădurea de Mâine prin Programul Comunitățile Pădurii de Mâine.
”În total, am plantat 19.750 de puieți de salcâm. Îi îndemnăm toți oamenii să se alăture eforturilor noastre pentru protejarea pădurilor și refacerea lor, pentru că acești mici pași pot duce la schimbări mai mari în viitorul nostru!”, a declarat președintele Pataki Csaba.

Foto: Consiliul Județean Satu Mare