Membri ai Organizaţiei Municipale Forţa Dreptei Carei au participat la acţiunea de plantare cu puieţi de salcâmi organizată azi la Tiream.

“Pentru că dorim să ne implicăm activ în problemele comunităţii, membri ai Partidului Forţa Dreptei Carei au răspuns apelului organizatorilor, participând în calitate de voluntari la acţiunea de împădurire cu puieţi de salcâm organizată azi la Tiream. Am plantat pentru viitorul nostru, al tuturor”, a declarat preşedintele Organizaţiei Municipale Foraţ Dreptei Carei, Constantin Ganea.
“Protejarea mediului înconjurător este importantă pentru noi, Forţa Dreptei Carei. Ne propunem ca, după sărbătorilor pascale, să organizăm o acţiune de igienizare în municipiul Carei, la care vom invita careienii să ni se alăture în număr cât mai mare. Numai împreună putem face lucruri frumoase pentru comunitatea în care trăim”, a adăugat preşedintele Ganea.

La acţiunea de plantare cu aproape 20.000 de puieţi de salcâm a unui teren nefertil din Tiream, în suprafaţă de circa 3,95 hectare, au participat în jur de 2.000 de voluntari.