Unul dintre cei trei traficanţi de droguri reţinuţi ieri la Carei, Malinetescu Ioan, se află în recidivă, în urmă cu mai puţin de cinci luni semnând un acord de recunoaştere a vinovăţiei tot pentru trafic de droguri.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Tribunalul Satu Mare a emis mandate de arestare preventivă pe 30 de zile pe numele celor doi traficanţi reţinuţi ieri în Carei de poliţiştii antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT.
Potrivit sursei citate, cei doi se numesc Malinetescu Ioan şi Varga Roland. Aceştia vindeau droguri 3-CMC inclusiv elevilor din Carei, celor de la Liceul Teoretic şi Liceul Tehnologic Iuliu Maniu.
Unul dintre cei doi, mai precis Malinetescu Ioan, a semnat la finele anului trecut un acord de recunoaştere a vinovăţiei, tot pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.
Potrivit portalului instanţelor de judecată, Tribunalul Satu Mare a admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei în data de 14 noiembrie 2022. Tânărul a fost condamnat la un de închisoare cu suspendare.
Iată că nu au trecut nici cinci luni şi careianul Malinetescu Ioan a fost arestat tot pentru trafic de droguri. Şansele sale de a scăpa cu o pedeapsă cu suspendare sunt minime, susţin specialiştii consultaţi de portalul Opinie de Carei.
Foto: Arhivă