Doi dintre cei mai importanți distribuitori de droguri în zona liceelor din Carei, prinși de DIICOT

În urma unei acțiuni discrete, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate și Antidrog (SCCOA) Satu Mare, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au reținut trei persoane, între care și doi intre cei mai importanți distribuitori de droguri în zona liceelor din Carei.

Acțiunea a pornit de la prinderea în flagrant a unuia dintre distribuitori în zona Liceului Teoretic Carei.




Au urmat mai multe percheziții domiciliare, în urma cărora au fost găsite cantități de droguri și sume de bani, trei persoane fiind reținute.
În cursul zilei de azi, cei trei traficanți de droguri ar putea fi prezentați Tribunalului Satu Mare în vederea dispunerii unor măsuri preventive.
Două dintre cele trei persoane reținute își distribuiau drogurile în rândul elevilor Liceului Teoretic și al Liceului Tehnologic Iuliu Maniu. Aceștia ofereau elevilor droguri sintetice Crystal, cunoscute și sub denumirea 3-MMC. Este vorba de o substamță care a fost inclusă chiar ieri pe lista drogurilor de mare risc.
Prin Carei curculă de mai multă vreme diverse informații privind amploarea consumului de droguri în rândul elevilor. Din păcate, acțiunea polițiștilor antidrog pare să confirme că este vorba de o realitate.

Foto: Arhivă