Azi, la Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu din Carei a debutat ediția din acest an Săptămânii Meseriilor.

Scopul acestui eveniment este de a prezenta oferta educațională a liceului pentru viitorii absolvenți ai claselor a VIII-a din zona Carei-Tășnad.
Firmele cu care Liceul Simion Bărnuțiu a încheiat parteneriate, precum Continental ContiTech Carei, Polipol Mobila SRL, Steiger SRL au amenajat standuri proprii de prezentare în cantina liceului, explicându-le viitorilor absolvenți avantajele cunoașterii unei meserii.
La deschiderea Săptămânii Meseriilor a fost prezent primarul Careiului, Eugen Kovacs, și directorul Direcției Sănătate-Învățământ din cadrul Primăriei Carei, Varna Levente.
Oficiile de gazdă au fost făcute de către directorul Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu, Gindele Emeric, și directorul adjunct Gheorghe Miclea.

În cadrul ”Săptămânii Meseriilor”, de azi până joi, sunt programate vizite al elevilor claselor a VIII-a de la școlile gimnaziale din zona Carei-Tășnad. Elevilor le vor fi prezentate sălile de clasă, lșaboratoarele și atelierele, respectiv oferta educațională a liceului tehnologic.