Șase persoane din municipiul Carei ce s-au încăierat pe strada Bălților, luptându-se cu sticle sparte, au fost condamnate de Judecătoria Carei cu câte 2.000 de lei amendă penală. Sentinţa a fost dată la finalul săptămânii trecute.

Scandalul a avut loc în aprilie 2018, în timp ce un cuplu se îndrepta spre casă, o persoană l-a abordat pe bărbat, după care au început să se certe pe fondul unor probleme mai vechi.
După discuția între cei doi bărbați, o femeie a agresat-o pe concubina unuia dintre ei. Femeia a prins-o de păr și, cu o sticlă de bere spartă pe care o avea în mână, a zgâriat-o în zona arcadei drepte. Imediat, au mai intervenit două femei care au trântit-o la pământ.
Polițiștii au fost sesizați despre bătaie de cei aflați la locul incidentului. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că persoanele aveau asupra lor cioburi provenite dintr-o sticlă spartă cu care au lovit mai multe persoane cărora le-a cauzat multiple leziuni.
În urma altercației, toți cei implicați au fost răniți: un bărbat prezenta leziuni în zona capului și a mâinilor, altul a fost tăiat la mână cu o bucată de sticlă, un alt bărbat a fost tăiat în zona dorsală a toracelui, cel de-al patrulea bărbat a fost lovit în zona antebrațului drept, femeia a fost zgâriată cu sticla în zona gâtului, şi i-a fost smuls păr din scalp, iar cea de a doua femei a suferit leziuni la nivelul urechilor și în zona gâtului.
Potrivit sentinței Judecătoriei Carei, pronunțate săptămâna trecută, persoanele care au participat la bătaie trebuie să achite suma de 2.000 de lei cu titlul de amendă penală pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare, respectiv de tulburarea ordinii și liniștii publice.