Echipa de handbal Junioare 4 a ACS KKS Cămin a reușit să câștige faza EuroRegiune și s-a calificat în faza semifinală a campionatului, fără să înregistreze nicio înfrângere pe parcurs.

În semifinală, fetele din Cămin, Foieni și Căpleni au învins echipa HC Bizău cu scorul de 22-10.
În finală, fetele de la KKS Cămin au învins echipa CSS Viitorul Cluj, cu scorul de 16-13.
”Fetele din Cluj, cu care ne-am întâlnit în finală, au fost cele mai pregătite din punct de vedere fizic. Ne-am temut de această confruntare, dar fetele au pronit, sigure de sine, cu o serie de 4-0, reușind să-și păstreze acest avantaj până la pauză. În repriza secundă, adversarele noastre au reușit să recupereze acest avantaj în decurs de două minute. Fetele noastre nu au cedat, reușind să obțină victoria”, se arată în postarea ACS KKS Cămin.
”Cele mai bune 13 echipe din șase județe au luat parte la această competiție, iar fetele din trei sate mici (Căpleni, Foieni și Cămin) au reușity să fie primele fără să sufere nicio înfrângere. Oare este o minune?, se poate întreba oricine. Nu este o minune, ci recompensa muncii și energiei investite de micile noastre jucătoare. Suntem foarte mândri de ele!”, se mai arată în postare.